Groepspagina 7 en 8

verkeersexamen 2017

Voorleeskampioen

Afgelopen zaterdag, 28 januari, mocht Joël Grotenhuis in het ZinIn theater strijden om voorleeskampioen van de gemeente Hellendoorn te worden. Het was heel spannend en er waren veel goede lezers. Toch is het Joël gelukt om deze goede lezers te verslaan met zijn voorleesstukje uit het boek Oorlogsgeheimen van Jacques Vriens. Joël heeft erg mooi voorgelezen en was vooral heel rustig. Joël mag nu verder strijden om kampioen van Overijssel te worden. Op woensdag 1 maart zal hij in Olst deze strijd aangaan. Joël, wij zijn nu al heel erg trots op jou en wensen je nu alvast heel veel succes in maart.

              

Sinterklaas 2016

Ook dit jaar is Sinterklaas weer op de Jan Barbier langs geweest. Op 2 december kwam hij met 2 van zijn Pieten ons een bezoekje brengen. In groep 7 en 8 hebben we een hele gezellige ochtend gehad en zijn we heel erg verwend met cadeaus en prachtige surprises. Onder dit bericht staat de koppeling naar Myalbum en kunt u alle foto's zien.

 

 

Nieuw mijnalbum

herfst de klas in brengen

Wat is er mooier om met elkaar de natuur in te trekken en te zoeken naar herfstmateriaal voor in de klas. Even lekker buiten zijn met de groep.

Swim2play

De eerste weken van het schooljaar zitten er alweer op. 
Vooral het begin was even wennen en inkomen, maar het lukt ons nu al
aardig om het werktempo te volgen. Dit jaar zijn we begonnen met Swim2play. Iedere donderdag gaan we met groep 7 en 8 lekker zwemmen. Nog maar een paar keer en dan mogen de andere groepen dit gaan doen. Wij hebben er van genoten.


Nieuw MijnAlbum


Nieuwe paragraaf

Nieuwe paragraaf